Hyresmanual av Bengt Ask och Dennis Dicksen

Hyresmanual, åttonde upplagan

Hyresmanual ges sedan många år ut av Limhamnsgruppen med det f.d. hyresrådet och advokaten Bengt Ask som författare. Sedan 2013 är advokaten Dennis Dicksen vid Advokatfirman Lindahl medförfattare.

Hyresmanualen är ett uppskattat verktyg bland jurister och andra som hanterar hyresavtal och hyresrättsliga frågor. I och med denna, den åttonde, upplagan ges manualen ut i bokform för att ytterligare underlätta användningen och läsningen. Den fungerar som uppslagsverk för att snabbt ge en uppfattning om de olika delarna i hyreslagstiftningen men också med kommentarer och beskrivningar av mer praktisk karaktär.

Manualen innehåller också ett omfattande rättsfallsregister över många av de mest centrala rättsfallen inom hyresrätten.

Åttonde upplagan är uppdaterad per den 1 juni 2016.

Hyresmanual kostar 690 kr exkl. moms (tidigare 985 kr). I priset ingår frakt.

351 sidor. ISBN 978-91-86325-13-8.

Provläs

Här kan du läsa innehållsförteckningen och ett avsnitt ur boken!

Beställning

Fyll i formuläret nedan för att beställa Hyresmanual. Boken omfattar 351 sidor. Leverans inom en vecka. Avsändare är CA Andersson. Faktura skickas separat, i första hand som bifogad pdf-fil via e-post.

Order

Hyresmanual, 8 uppl.
ISBN 978-91-86325-13-8. Häftad (mjukband), pris/st 690 kr exkl. moms/731 kr inkl. moms. För leverans utanför Sverige tillkommer frakt (klicka här för mer information).
 
Jag beställer följande antal:

Leveransadress

Faktureringsadress

Beställare

Övrigt

Missa inte…

Handbok för försvarare av Johan Eriksson! »

Handbok för försvarare av Johan Eriksson. Limhamnsgruppen 2018.