Ämne: Kurser utomlands

Brottmålskurs 2023

Försvarartaktik – i alla avseenden
5 jan
- 15 jan
Zanzibar, Tanzania

I anglosaxiska länder tränar sig rättegångsadvokater genom praktiska övningar, så kallade mock trials. Alla moment i rättegången slipas på detta praktiska sätt. Alltid med hjälp av erfarna advokater. Inspirerade av detta erbjuder Limhamnsgruppen nu en kurs där vi skall göra just så. Slipa varje moment av processen, från de första kontakterna med media till den rungande slutpläderingen.

Försvararrollens ABC

21 maj
- 28 maj
Cenobio dei Dogi, Camogli, Ligurien, Italien

Följ med oss till Camogli i Ligurien, Italien för en veckas gnuggning i försvararrollens ABC. Intressanta kursdagar varvas med utflykter och vandringar vid en av Medelhavets vackraste kuster.

Fördjupningskurs i kommersiella avtal

Med Christina Ramberg och Carl Svernlöv
17 maj
- 21 maj
Château de l’Yeuse, Cognac, Frankrike

På denna fördjupningskurs får vi ta del av olika perspektiv på avtalsrätten och associationsrätten från professor Christina Ramberg och advokat och adjungerad professor Carl Svernlöv, två av Sveriges mest framstående experter inom dessa områden.

Brottmålskurs

Straffrättsliga och straffprocessuella frågeställningar, särskilt påföljdsbestämning
6 maj
- 10 maj
Hotel de Londres, San Sebastián, Baskien, Spanien

Följ med oss på ett utvecklande och fördjupande seminarium om straffrättsliga och straffprocessuella frågeställningar, särskilt påföljdsbestämning, under en långweekend i San Sebastian i Baskien, Spaniens kulinariska centrum.