NYHET: Handbok för försvarare

Handbok för försvarare av Johan Eriksson – en efterlängtad nyhet!

I Handbok för försvarare delar advokat Johan Eriksson med sig av de erfarenheter och tips han samlat på sig under sina många år i domstolar.

En nyutexaminerad jurist har kanske några få rättegångsspel under universitetsstudierna som erfarenhet att luta sig mot, men egentligen ingen praktisk träning alls inför vardagen på en brottmålsbyrå. Tanken är i stället att juristen ska drillas genom praktiskt arbete under de tre år som krävs för att bli advokat och därmed kunna ta vilket försvararuppdrag som helst.

Boken ska vara en praktisk vägledning för försvarare hela vägen från första mötet med klienten, genom processens alla faser.

Boken vänder sig till advokater, jurister och juriststudenter, som ett praktiskt komplement till en annars väldigt teoretisk utbildning.

Även för den som processar i domstol i andra ärenden än brottmål finns ett och annat matnyttigt.

Du kan läsa boken från pärm till pärm men också använda den som uppslagsbok och läsa om den fas i processen där du och din klient befinner er för tillfället.

Förhoppningen är att du när du läst Handbok för försvarare ska känna dig tryggare i rollen som försvarare i brottmål.

Alla som beställer den exklusiva utgåvan Limited edition på den här webbsidan senast 29 januari 2018 får en inbjudan till den officiella bokreleasen, som äger rum i Stockholm på kvällen den 8 februari. Under bokreleasen håller Johan Eriksson en kortare föreläsning. Begränsat antal platser.

Provläs

Här kan du läsa innehållsförteckningen och ett kapitel ur boken!

Förhandsbeställning

Fyll i formuläret nedan för att förhandsbeställa Handbok för försvarare. Boken omfattar 291 sidor. Beräknad leveransstart i mitten av januari. Faktura skickas separat.

Order

Jag beställer följande antal:

Student's edition (mjukband, pris/st 350 kr exkl. moms/371 kr inkl. moms), ISBN 978-91-86325-14-5

Limited edition (hårdband, pris/st 1490 kr exkl. moms/1580 kr inkl. moms, begränsad upplaga om högst 500 exemplar), ISBN 978-91-86325-15-2

Alla som beställer Limited edition på den här webbsidan senast 29 januari 2018 får en inbjudan till den officiella bokreleasen, som äger rum i Stockholm på kvällen den 8 februari. Under bokreleasen håller Johan Eriksson en kortare föreläsning. Begränsat antal platser. Detaljerad information skickas ut via e-post med början i mitten av januari.

Beställare

Leveransadress

Faktureringsadress

Övrigt