Personal

Någon av oss är alltid med vid varje kurstillfälle, för att säkra att våra kurser är aktuella, dynamiska och inspirerande.
Därför tar vi också gärna emot förslag till eventuella förbättringar och förslag till nya kurser och aktiviteter.
Hör gärna av dig till oss med förslag eller önskemål.
Personbild

Personbild

Claes har varit verksam inom Limhamnsgruppen sedan starten 1978 och har numera mest rollen som bollplank för kollegorna på Limhamnsgruppen. Därutöver har han ambitionen att projektera och genomföra en eller ett par större kurser eller seminarier per år.

Intressen: Tillbringar gärna all långledig tid på vår och höst på Mallorca. På sommaren stannar han helst hemma på sydkusten i Skåne. Gillar gott vin, roliga historier, tekniska prylar och fyra härliga barnbarn och deras föräldrar. Blir det tid över är det resor som står högt på önskelistan.

Personbild

Niklas har en fil kandexamen från Lunds universitet med huvudämne engelska, biämnen ryska och svenska som andraspråk. Han är också gymnasieingenjör med inriktning el-tele.
Niklas var en av redaktörerna för Norstedts ryska ordbok, vars första upplaga utkom 2006.
Han har tidigare undervisat vuxna i engelska och datoranvändning och varit bosatt i S:t Petersburg.

Intressen: Östeuropa, musik, teater, resor, familjen.

Personbild

Nuria Bönnemark anställdes på Limhamnsgruppen i januari 2018.

Personbild

Personbild

Ansvar för administration och företagets ansikte utåt på hemmaplan. Har också varit verksam i företaget sedan starten 1978. Känner de flesta av våra kursdeltagare till namnet. Är superfixare som kan ordna allt.

Intressen: familjen, sport och naturen.

Personbild

Ansvar för planering, upplägg och genomförande av kurser. Bengt är naturvetare och har tidigare arbetat inom it-sektorn med utbildning och projektledning.

Intressen: Huset & trädgården, naturen, vin, mat och whisky, foto, opera, skidor och snowboard, segling, gillar att resa – gärna bekvämt med familjen.

Personbild

Stefan har under mer än trettio år uteslutande arbetat med affärsjuridik, under de senaste åren med inriktning på styrelseuppdrag.

Intressen: barn, barnbarn, hunden Maqs, den egenhändigt byggda villan i Brantevik på Österlen och friskvård – företrädesvis på Friskis och Svettis.

Högt på Stefans lista över fritidsintressen står bergsklättring i Himalaya, dykning på exotiska platser och resor till nya länder.

Personbild

Ansvar för planering, upplägg och genomförande av kurser. Stefan är jurist i grunden, med tidigare erfarenhet från försäkringsbranschen.

Intressen: göra roliga saker med mina tre döttrar, njuta av musik och film i soffan, god espresso, crossfitträning och lära mig mer om allt.