Företaget

Uppskattad service

Ett utmärkande drag i vår verksamhet är det personliga bemötandet. Du får, från första kontakten till avslutad utbildning, omsorgsfull service där ingenting lämnas åt slumpen. Vi är noga med detaljerna. Utbildningen är välplanerad tillsammans med lärarna, utbildningsplatsen specifikt utvald och du känner dig varmt välkommen. Du får komplett information om villkor för utbildningen och kan alltid få hjälp med såväl transporter som boende. Vid våra utlandsutbildningar kan vi ordna förlängning av din vistelse. Välarrangerade utbildningar vinner förtroende, men skapar framför allt förutsättningar för god inlärning.

Historia

Claes Bönnemark startade Limhamnsgruppen på 1970-talet och idag har företaget sju anställda. Vårt kontor finns på Limhamn, ett stenkast från både Öresundsbron och Turning Torso. Kursdeltagare kommer från hela Sverige och vi har många advokater som vidareutbildat sig genom oss under större delen av sin karriär.

Vår vision

Vår vision är att skapa Sveriges främsta juridiska vidareutbildning för advokater i en miljö som främjar inlärningen och att bidra till att höja specialkunskap inom juridik, vilket gynnar alla i Sverige som anlitar advokater och jurister.

Höger kolumnbild